Zoek je iemand die je helpt om slimmer te werken en je kwaliteitstysteem te optimaliseren? Dan neem je niet zomaar iedereen in huis. Wie is de drijvende kracht achter A-Z office management? Een interview met Henriët van der Molen.

Henriet_vdM01Het eerste wat opvalt aan Henriët van der Molen zijn haar ogen. Die glinsteren als ze vertelt over haar werk. Henriët is energiek, pienter en zonder pretenties. Ze vertelt honderduit over haar werk als A-Z officemanager. 

‘Ik help organisaties met organisatorische zaken. Bedrijven die een tijdelijke spin-in-het-web nodig hebben. Of voor een aantal uur per week een paar extra handen en hersenen. Je kunt me inzetten als flexibele schil om de core business heen. Ik regel, coördineer en voer uit.’

Wanneer ga je blij naar huis?

‘Bij kortlopende klussen? Als de rust weerkeert door praktisch en doelgericht aan te pakken. En bij hulp op langere termijn ben ik tevreden als alles makkelijker gaat. Met minder verspilling van tijd, kosten en energie. Omdat ik zaken snel doorgrond, kan ik als buitenstaander een betere structuur en samenhang aanbrengen. ‘Hadden we dit maar eerder geweten, dat had ons heel veel tijd gescheeld’ is iets wat ik dan vaak hoor.’

Wat maakt het voor anderen prettig om met je te werken?

‘Dankzij mijn voelsprieten kan ik me naadloos aanpassen aan allerlei verschillende organisaties, teams en personen. Ik vul aan waar nodig, deel mijn kennis en vorm geen bedreiging voor degenen die er al werken. Ik ben juist van de menselijke aanpak, erg zorgzaam. Ik kijk steeds wat het beste is voor alle betrokkenen.’

Welke ervaring heb je als adviseur?

“Als kind was ik al bezig met kleine projectjes. Daarom heb ik gekozen voor de opleiding Facilitymanagement. Daarna heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Ik ken alle facetten van het vak.

Je bent zelfstandig ondernemer. Vanwaar die keuze?

‘Nieuwe situaties, andere culturen, verschillende mensen: dat daagt me uit om steeds het beste stukje van mezelf te laten zien. Die afwisseling maakt het ontzettend leuk. Ik zuig alles op als een spons en blijf zo ook mezelf continu ontwikkelen. Daarnaast ben ik een zelfstandig persoon die graag aanschuift bij positieve mensen die het nóg beter willen maken!’

Persoonlijk kennismaken?

Vul je hieronder je gegevens in. Ik neem contact met je op!